Scheidsrechter

Berends, R.M.

Accommodatie

Onbekend

KHC moest zaterdagmiddag j.l. aantreden met een gehavende verdediging en dat was in alle opzichten te merken. Schorsingen van Karim Gabara en Nick Notrot waren hier debet aan. Tel daarbij de blessure op van Lesley de Munnik en het plaatje is compleet.

Na een aftastende begin fase was het Deto die de lakens uitdeelde in de 1e speelhelft. Toch was de 1e kans voor KHC, Ibrahim Tuncer kreeg de bal aangespeeld door Jeffrey de Nooijer, maar helaas ging de bal over. In de 11e minuut al kwam Deto op voorsprong na mistasten in de KHC defensie. In de 22e minuut was ook het geluk niet aan KHC zijde want een vrijeschop van ongeveer 30 meter van Jeffrey de Nooijer belande tegen de lat, en in de rebound werd de inzet van Ibrahim Tuncer gestopt door de doelman.
Deto zette vervolgens aan en KHC trok aan de noodrem via een overtreding van Michael Kok. De toegekende strafschop werd onberispelijk ingeschoten door Lesley Nawolt. KHC probeerde het vervolgens nog wel even maar een fout in de verdediging die zwak speelde de 1e helft bracht de stand in de 36e minuut op 0-3. KHC leek tegen een flinke zeperd aan te lopen maar gelukkig kon het net voor rust wat terug doen. Joel Visschel gaf een prima voorzet op Brenn de Lange die fraai af ronde 1-3.

Na de rust een matige vertoning al werd er wat beter verdedigd. Deto hoefde niet zo nodig meer en KHC geloofde er niet meer in, goodold Ronald Arends werd nog even gebracht maar ook hij kon in de stand geen verandering meer brengen. Scheidsrechter Rick Berends uit Oosterwolde (Fr) floot een prima wedstrijd.

Resumerend: Een terechte overwinning voor de mannen uit Vriezenveen, die net als KHC mogen gaan strijden voor klasse behoud. Volgende week nog de laatste competitie wedstrijd in Wierden tegen SVZW. De wedstrijd in Wierden gaat nergens meer om dus zorgen dat we zonder schade deze wedstrijd doorkomen om sterk aan de start te verschijnen in de nacompetitie. De wedstrijd op sportpark  het Lageveld aan de Langeveldsweg 2 in Wierden begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer uit Apeldoorn. We gaan met de bus vertrek 12.00 uur.