Scheidsrechter

Meilink, R.

Accommodatie

Onbekend

KHC is er zaterdagavond niet in geslaagd om punten te snoepen in de Kamper Stads derby. Beide ploegen gingen wat aftastend van start en slordigheden waren aan de orde van de dag. GoAhead wist via de snelle Arjan Wiegers de score te openen. In de 8e minuut mocht hij op randje buitenspel doorgaan en wist doelman Demi Loet-Loetoer te verschalken. Enkele minuten later wist Loet-Loetoer redding te brengen op een inzet van Madih Doufikar. KHC ging op jacht naar de aansluittreffer maar kreeg al snel een enorme domper te verwerken. Bij een pittige sliding kwam Jeffrey de Munnik in aanraking met de schoen of knie van Arjan Wiegers. De Munnik kon niet verder en bleek later ernstig geblesseerd. In het ziekenhuis werd een breuk in oogkas en jukbeen te zijn ontstaan bij de botsing.  In de 22e minuut viel dan eindelijk de aansluittreffer, Nick Notrot profiteerde alert op een door de doelman van GoAhead losgelaten inzet 1-1. KHC was vervolgens enkele keren gevaarlijk, en kwam nadat een vrijeschop het aluminium beroerde in de 35e minuut terecht op voorsprong via een prachtig doelpunt van uitblinker Burak Alp. Enkele minuten later was het echter alweer gelijk. Bij een aanval van GoAhead werd er teveel op andere dingen gelet dan het spel en stond het maar zo 2-2. Dit was tevens de ruststand, waarbij gezegd moet worden dat het publiek had kunnen genieten van een zinderende 1e helft.

Na de rust een wat beter GoAhead Kampen dat de wedstrijd naar zich toe trok. Echter kreeg KHC een enorme kans om wederom op voorsprong te komen. Maar doelman Tim Noordman wist met een uiterste krachtsinspanning een inzet van Burak Alp te stoppen. Het spel golfde op en neer, maar KHC moest het hoofd buigen in de 67e minuut was het Arjan Wiegers die voor de derde maal wist te scoren 2-3. KHC kwam deze tegenslag niet meer te boven, Karim Gabara werd nog met een 2e gele kaart weggestuurd door de overigens goed leidende scheidsrechter Raymond Meilink uit Enter.

Resumerend en gevoelige nederlaag en KHC zal alles moeten geven om van de p/d plaatst te komen. Zonder de geblesseerde de Munnik en de geschorste Karim Gabara zal dat een lood zware opgave worden maar KHC heeft voor hetere vuren gestaan. We feliciteren GoAhead met de overwinning. En zaterdag a.s. reizen we af naar hekkensluiter Hulzense Boys dat op plek 14 staat met nog kans om op p/d plaats 12 te komen. De wedstrijd in Hulzen( Nijverdal) op sportpark Smidserve aan de G.H. Kappertstraat 45 in Nijverdal begint om 14.30 uur en staat onder leiding van mevr Marije Deuring uit Hoogeveen. We gaan met de bus vertrek 12.00 uur