Datum

16 september 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

KHC is er niet in geslaagd om ook de 3e bekerwedstrijd in de poule fase winnend af te sluiten. Tegen oude bekende zondag 2e klasser vv Heerde werd het een toch wel onverwachte nederlaag.
KHC ging nog wel goed van start, het zette de tegenstander onder druk en gedurende de 1e  25 minuten was KHC duidelijk de betere partij.

Het morste wederom met de kansen, Karim Gabara had enkele goede mogelijkheden om de score te openen en ook Ibrahim Tuncer wist het net niet te vinden. In de 19e minuut wist de doelman van Heerde redding te brengen nadat de bal de lat had beroerd kon hij hem nog net tot hoekschop verwerken.
Vanuit de hoekschop wist Durk van der Leest de score te openen, door de bal met het lichaam in het doel te lopen. Daarna een uitermate zwakke fase van KHC dat Heerde terug in de wedstrijd liet komen.
In de 40e minuut wist Heerde op gelijke hoogte te komen door doelman Roy van Dijk die te ver voor zijn doel stond met een lob te verschalken. Tot overmaat van ramp gebeurde dat enkele minuten later nog een keer zodat de ruststand 2-1 was in plaats van 0-3. Na de thee een uitermate slechte wedstrijd van beide kanten. KHC kon geen potten breken en Heerde vond het wel prima zo.

Resumerend, een slechte wedstrijd van KHC zijde. Het was al geplaatst voor de volgende ronde en dat was aan het spel te zien. Het zal zich moeten opladen voor de start van de competitie, waarin het stadgenoot Go-Ahead Kampen ontmoet.
De beladen stadsderby staat als competitiestart op de kalender en wordt natuurlijk een kraker van jewelste. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en uiteraard is menig Kampenaar benieuwd hoe de krachtsverhoudingen er voor staan. De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 17.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Roel Poffers uit Nijverdal.

Vanwege de te verwachten drukte verzoekt KHC publiek zoveel mogelijk op de fiets te komen. Na afloop is er gezellige Hollandse muziek in de kantine