Datum

10 maart 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Voor aanvang van de wedstrijd werd Brenn de Lange gehuldigd voor het meer dan 100 wedstrijden gespeeld te hebben in het 1e elftal van KHC. Brenn is een echte clubjongen met het hartje op de goede plek. Brenn nogmaals van harte gefeliciteerd en we hopen je nog vele wedstrijden te zien spelen bij KHC.

De wedstrijd tegen het technisch goed spelend Deto kwam wat stroef op gang. KHC speelde achterin met Romano Luhukay voor de zieke Joel Visscher.
In de 10e minuut ging KHC door het oog van de naald toen Deto een opgelegde scoringsmogelijkheid voorbij liet gaan. De 1e kans voor KHC kwam in de 17e minuut. De goed spelende Karim Gabara soleerde langs een paar tegenstanders en zag zijn inzet met de voet gered worden door de sluitpost van Deto.
Na een fout in de Kamper defensie kwam Deto in de 20e minuut op een 0-1 vorsprong. KHC liep tegen een paar frustratiekaarten aan, welke vrij makkelijk werden gegeven terwijl de wedstrijd sportief was!! Doelman Justin Bruins voorkwam in de 27e minuut met een uiterste krachtsinspanning de 0-2, maar liep daarbij wel een lichte blessure op en moest noodgedwongen in de rust vervangen worden door Roy van Dijk. Tevens werd Mitchel Hooisma gebracht voor Kevin Isidora.

Na de rust een beter spelend KHC dat probeerde de bakens te verzetten. Kansen waren er voor Brenn de Lange die een inzet voor open doel tegen een tegenstander aan schoot. Ook Jeffrey de Nooijer was niet gelukkig in de afwerking. Een harde inzet werd door de Deto doelman nipt tot hoekschop verwerkt. Deto was inmiddels uitgelopen naar 0-2 na wederom een foute pass op het middenveld. De afronding mocht er wezen met een diagonale schuiver belande de bal hard in de linker bovenhoek. In de slotfase kreeg KHC nog een strafschop na onderuit lopen van Hooisma. Jeffrey de Nooijer schoot de bal strak in en bepaalde de 1-2 eindstand.

Resumerend:  KHC heeft verloren van een technisch goed spelend Deto. Met wat meer geluk had er misschien een gelijk spel ingezeten maar dat mocht niet zo zijn. We feliciteren Deto met de overwinning.
Volgende week speelt KHC uit tegen SVZW uit Wierden waarvan thuis nipt met 0-1 werd verloren. SVZW doet nog volop mee voor het kampioenschap, en KHC zal er alles aan doen om de punten mee te snoepen uit Wierden.

De wedstrijd op Sportpark Het Lageveld in Wierden begint om 14.30 uur een staat onder leiding van scheidsrechter Jelle Besselsen uit Barneveld. KHC gaat met de bus vertrek 12.00 uur