Datum

28 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na twee hele goede uitwedstrijden heeft KHC het in de thuis wedstrijd tegen Hierden weer behoorlijk laten afweten. Op vreemde bodem werden 18 punten gehaald en in de thuiswedstrijden maar 9 en dat is onder de maat.

KHC begon ook slecht aan de wedstrijd, Hierden zette KHC behoorlijk onder druk en KHC speelde te slordig en in een te laag tempo om zich daaronder uit te voetballen. Het kwam ook al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 achter stand na foutief ingrijpen in de KHC defensie.
En het was aan doelman Roy van Dyk te danken dat het niet met een grotere achterstand de rust inging want Hierden was de bovenliggende partij in de eerste helft. De eerste kans van KHC kwam net voor rust, een voorzet van Jarron de Lange werd nipt tot hoekschop verwerkt.

Na de rust een wat beter KHC dat enkele kansen kreeg via Romano Luhukay en Jeffrey de Nooijer. Aan de andere kant was het wederom doelman Roy van Dyk die KHC in de wedstrijd hield met enkele katachtige reddingen.
In de spannende slotfase kwam de verdiende gelijkmaker, Jeffrey de Nooijer scoorde op aangeven van Romano Luhukay.

KHC wilde vervolgens meer, en ging volop in de aanval. KHC kreeg ook een enorme kans via Brenn de Lange die voor open doel een enorme kans kreeg om KHC de zege te brengen. Maar net zoals in Wierden tegen SVZW kreeg KHC de kous op de kop. Bij een snelle counter wist Hierden de winnende treffer te scoren in blessuretijd. KHC probeerde het vervolgens nog wel even maar de tijd was tekort om nog potten te breken.

Resumerend: Een jammerlijke nederlaag, in een niet al te beste wedstrijd van KHC zijde.
Volgende week geen competitie verplichtingen.

De week erop is er wederom een thuiswedstrijd, dan staat de wedstrijd tegen koploper Flevoboys op de rol. De polderbewoners zijn samen met SVZW uit Wierden aan het strijden om de titel. KHC zal te punten zeker niet zo maar weggeven, en zijn sportieve plicht vervullen.