16 december 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

KHC had de nodige inspanningen  geleverd  om het duel door te laten gaan, gezien de sneeuwval van de afgelopen weken. De laatste resten werden daarom vrijdagavond nog laat verwijderd.

KHC ging goed van start al in de 3e minuut wist het de score te openen. Een voorzet van Romano Luhukay belande bij Brenn de Lange die fraai scoorde. In de 19e minuut kwam de 2-0 op de borden na wederom een actie van Brenn de Lange. Deze treffer vond echter geen genade in de ogen van de arbitrage want hij werd afgekeurd wegens buitenspel. Het feest ging niet door dus en KHC speelde vanaf dat moment een te krampachtige wedstrijd.
Het grossierde in fouten en dat bracht Dos’37 terug in de wedstrijd. Romano Luhukay kreeg nog een enorme kans vrij voor het doel werd zijn inzet gered door een verdediger. In de 37e minuut kwam Dos’37 langszij via een doelpunt van Marc Meier.

Na de thee wederom een vroege treffer, Burak Alp nam op grote afstand de bal op de pantoffel en via onderkant lat ging de bal in het doel. Dos’37 ging wederom op zoek naar de lijkmaker. Het kwam even later met 10 man te staan na een rode kaart voor Jaap Mulderij die veel te hard door ging op Burak Alp. De vrouwelijke scheidsrechter Marije Deuring stond er dichtbij en trok resoluut de rode kaart. KHC kon vervolgens weinig profijt halen uit de numerieke meerderheid want het was Dos’37 die het gevaarlijkste was. Reddingen van doelman Justin Bruins en het aluminium standen daarbij in de weg. De druk werd in de spannende slotfase te groot en KHC moest in de 80e minuut buigen via een treffer van Boshoeve die van uit een hoekschop fraai raak kopte.

Resumerend: Een terechte punten deling in Kampen waar uiteindelijk iedereen tevreden mee mocht zijn.
KHC heeft met 14 punten uit 11 duels haar doelstelling ruimschoots gehaald. We gaan even pauzeren tot 27 januari dan staat de altijd spannende derby tegen Nunspeet op het programma.

Van af deze kant wensen we iedereen een prettige kerstdagen toe en een sportief 2018.