Accommodatie

Onbekend

KHC neemt 1e horde in nacompetitie

KHC is er in geslaagd om de 1e horde te nemen in de spannende nacompetitie. Zaterdag j.l. werd het gelijk, dinsdagavond werd met ruime cijfers gewonnen van de Valleivogels.
KHC ging goed van start en kreeg gelijk een veld overwicht. De 1e kans was in de 7e minuut, Ibrahim Tuncer ging goed door op links. Maar was in de vervolg actie niet gelukkig want zijn inzet werd tot hoekschop verwerkt. In de tegenaanval kreeg de Valleivogels een kansje maar Karim Gabara wist erger te voorkomen.

De 1e serieuze kans voor de Valleivogels kwam in de 15e minuut. Het mocht op een meter of 20 een vrijeschop nemen, maar de uitstekend keepende doelman Demi Loet-Loetoer stompte de bal uit het doel. Een minuut later kwam KHC op 1-0, Karim Gabara speelde de bal hoog voor het doel en Ibrahim Tuncer kopte fraai raak.
Daarna een wat mindere fase van de wedstrijd, KHC liet de Valleivogels  terug komen. In de 28e minuut werd het vanuit een hoekschop 1-1 via een kopbal van Bart van der Vlier. KHC leek even aangeslagen, Burak Alp moest met een liesblessure naar de kant.
Echter een paar minuten later kwam KHC wederom op voorsprong via een harde schuiver van Joshua van Marle. Even later leek KHC zelfs op 3-1 te komen maar invaller Kevin Isidora schoot de bal oog in oog met de doelman hard naast.
Op slag van rust een opstootje, en de Valleivolgels moest met 10 man verder wegens een slaande beweging van Robert van den Broek die daarmee zijn team benadeelde.

Na de thee een ontketend KHC dat al snel op 3-1 kwam. Kevin Olaria gaf de bal perfect op Ibrahim Tuncer die de bal beheerst in de hoek schoof. Daarna legio kansen voor KHC dat er slordig mee omsprong in die fase. Jeffrey de Nooijer gooide vervolgens de wedstrijd in het slot door de 4-1 te scoren op aangeven van Joel Visscher.  KHC liep nog uit tot 6-1 via doelpunten van Karim Gabara 5-1 en Durk van der leest 6-1. Deze laatste keerde terug van een jaar lang blessureleed.

Resumerend: Een prima collectie prestatie van de equipe van trainer Herman Oosterhaar. De 1e horde is genomen en nu wacht de tweestrijd tegen Renswoude dat Sparta Enschede opzij zette. Zaterdag gaan we eerst naar Renswoude. KHC zal nogmaals alles moeten geven, want de ploegen lijken weinig voor elkaar onder te doen.
Uiteraard gaan we met veel supporters de jongens ondersteunen.
De wedstrijd zaterdagmiddag a.s. in Renswoude begint om 14.30 uur.