Mannen KNVB beker Amateurs 1e ronde Groep 1 KO - SR2

Veneweg 1
8265VC
KAMPEN
tel. 038-3312006

Zaterdagmiddag werd er op Sportpark De Venen de 1 e ronde afgewerkt van de strijd om de KNVB
beker. KHC moest aantreden tegen 3 e klasser SVVN uit Nijverdal dat in de middenmoot van haar
klasse staat. Het is in dit soort wedstrijden altijd oppassen, om niet afgetroefd te worden.
De wedstrijd ging aftastend van start. SVVN kreeg al snel een gevaarlijke vrijeschop te nemen rand 16
meter. De harde inzet werd echter hoog over het doel geschoten. Aan de andere kant kreeg KHC
kansen via Tim Sleifer en Karim Gabara. In de 19 e minuut kwam de 1-0 op de borden. Tim Sleifer
maakte er na een individuele actie fraai 1-0 van. Hierna verzuimde KHC het tempo op te schroeven
en SVVN bleef hierdoor in de wedstrijd. Het kijkspel werd er niet beter op. SVVN bleef af en toe in de
tegen aanval gevaarlijk en doelman Steven Vonk moest enkele keren in actie komen zonder dat het
echt gevaarlijk werd.

Na de rust werd het er allemaal niet beter op. De beste kans voor KHC was er voor Karim Gabara.
Maar de afvallende bal belande uiteindelijk in de handen van de doelman. Ook SVVN kreeg nog een
kans. Doelman Vonk beoordeelde een inzet foutief, ging achter de bal aan die uiteindelijk bij een
tegenstander belande. Gelukkig voor KHC kon een verdediger redding brengen. In de slotfase nog
aan beide kanten een afgekeurde treffer, wegens buitenspel en hands. Gescoord werd er echter niet
meer. KHC won uiteindelijk terecht zonder groots te spelen.

Volgende week zaterdag speelt KHC weer voor de competitie. Het speelt dan een uitwedstrijd tegen
WHC uit Wezep. De wedstrijd op Sportpark Muldersingel in Wezep begint om 14.30 uur en staat
onder leiding van scheidsrechter Eddy de Gier uit Biddinghuizen.

Een week later 5 november speelt KHC haar 1 e competitie derby thuis tegen buurman Dos Kampen.
Deze wedstrijd begint pas om 18.00 uur om iedereen de gelegenheid te geven deze te zien.