Veneweg 1
8265VC
KAMPEN
tel. 038-3312006

KHC blijft knap meedraaien in de 1e klasse E van het zaterdagvoetbal. Vooraf was de spanning groot want de koploper had vorige week Go Ahead Kampen met maar liefst 10-1 afgedroogd. Was KHC in staat om een goed resultaat te halen, zat er een verrassing in dat was de hamvraag.

De wedstrijd begon aftastend en beide team durfden niet al te veel risico te nemen. Toch had KHC al vroeg op voorsprong kunnen komen. Rand 16 meter kreeg KHC een vrijschop te nemen. De bal werd vervolgens voorgebracht en de vrij staande Jarron de Lange had de bal voor het intikken. Echter de harde inzet ging hoog over en kwam KHC niet tot scoren.  De 1e kans voor Quick’20 was in de 12e minuut maar de inzet ging hard voor het doel langs. Over en weer wat kleine mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer voor rust.

Zou het echte vuurwerk dan na rust komen. KHC kreeg in tegenstelling tot Quick’20 de nodige kansen. Boaz Smits en Florian van der Wal beroerden beiden het aluminium en kwamen de gasten uit Oldenzaal goed weg. De behendige spelers van de Tukkers kwamen tekort zaterdagmiddag om KHC echt pijn te doen. KHC had de betere kansen, en met wat meer geluk had er een kleine overwinning in gezeten. KHC speelde met lef en deed niet onder voor de koploper. De spanning in de 1e klasse E is volop aanwezig, KHC blijft knap mee doen bovenin. De wedstrijd werd prima geleid door scheidsrechter Semih Kiremit uit Almelo.

Volgende week zaterdag speelt KHC een uitwedstrijd tegen SVZW uit Wierden. Het is de laatste wedstrijd in de 1e periode. KHC heeft nog een klein kansje. Het moet dan zelf winnen en Quick’20 en Noorscheschut moeten punten laten liggen. Niets is onmogelijk in deze vermakelijke 1e klasse E. De wedstrijd in Wierden op Sportpark Het Lageveld begint zaterdagmiddag om 14.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Alex van Kraay.