WEZEP
tel. 038-3765255

Zaterdagmiddag moest KHC aantreden tegen WHC uit Wezep dat verrassend de punten liet liggen
tegen buurman Dos Kampen in de vorige competitiewedstrijd. KHC dat de laatste weken wat onder
de maat speelde was dus gewaarschuwd dat er gedreven tegenstander op de mat zou verschijnen.
De wedstrijd ging aftastend van start. Weinig uitgespeelde kansen, en naar mate de 1 e helft vorderde
bouwde WHC een licht veldoverwicht op. De formatie uit Wezep kreeg diverse hoekschoppen te
nemen, maar de KHC defensie hield stand. De beste mogelijkheid voor KHC kwam in de 28 e minuut
van de voet van Karim Gabara. Maar zijn harde inzet scheerde rakelings naast. Even later nog een
kans voorn Tim Sleifer maar gescoord werd er niet voor rust

Na de rust een fanatiek jagend KHC dat brutaal op zoek ging naar een treffer. Burak Alp werd in de
ploeg gebracht, die vervolgens KHC op sleeptouw nam. KHC kwam dat ook op een 0-1 voorsprong.
Boaz Smit bracht na een individuele actie de bal voor de voeten van Leroy Knol. Met een harde
gerichte schuiver plaatste deze de bal in de linker benedenhoek. KHC was in die fase de
bovenliggende partij maar WHC was gevaarlijk in de counter, en er was de nodige spanning. De
sportieve wedstrijd kreeg nog een negatieve domper. Bij een snelle aanval werd Karim Gabara hard
onderuit gehaald, en de speler van WHC kon met een rodekaart vertrekken. Gabara kon helaas niet
verder, gelukkig bleek na afloop dat de blessure mee viel. In de spannende slotfase maakte Mitchel
Hooisma er nog 0-2 van en was de wedstrijd beslist. Scheidsrechter de Gier hield de wedstrijd verder
goed onder controle.

Volgende week zaterdag speelt KHC de kraker tegen buurman Dos Kampen. De poelantend wisten
verrassend uit te halen door thuis te winnen van koploper Quic’20 uit Oldenzaal. Ze wisten op die
manier vertrouwen te winnen, na de negatieve start van het seizoen. KHC had een prima start van de
competitie, maar de laatste weken wou het niet echt vlotten. Maar afgelopen zaterdag richtte het
team zich op en wist uiteindelijk WHC over de knie te leggen. Komende zaterdag dus een echt
spannende derby, met 2 gedreven teams die vol voor de winst zullen gaan.

De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 18.00 uur, zodat een ieder in de gelegenheid is de
wedstrijd te bezoeken. Mede door de verwachte drukte weer het verzoek zoveel mogelijk op de fiets
te komen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Stan Endeman uit Luttenberg.