3 oktober 2020 12:15

Accommodatie

Onbekend

Sterker door strijd

KHC begint deze wedstrijd heel gedreven. De SVI spelers zijn allemaal zeker een kop groter.

Vandaag speelt KHC tegen het 5de team van SVI JO19 . Natuurlijk mogen wij weer op het knollenveld bij SVI. Dat verdient geen schoonheidsprijs, allemaal oefen doelen langs het veld. De strepen zijn ook nauwelijks te ontdekken. Zonder publiek, dat is wel een vreemde gewaarwording.

SVI zet direct druk. Maar dan scoort door een eigen goal SVI voor KHC in de eerste speelminuut. Zo snel een treffer.

Vier minuten later breekt SVI uit, en komt er de gelijkmaker, 1-1.

Na een tijdje komt een speler van SVI, de corner vlaggen nog even plaatsen. Ondertussen schiet Baba in de 6de speelminuut de bal langs de keeper in de goal, 1-2.

Corner, fraai genomen door Sam.

Aanvoerder Jarno zoekt zijn medespeler Dennis. Dennis neemt de bal keihard op zijn slof. Keeper SVI is kansloos, de derde treffer ligt in het net. Wat een overtuigend en hard schot.

SVI is op zoek naar de aansluiter, dat lukt.

2-3. De gelijkmaker valt ook ook direct erna. Nu het spel weer gelijk staat, moet KHC meer rust zoeken.

Vrije trap Sam via Jarno goal afgekeurd door dubieus buitenspel.

Weer een kans voor SVI maar ook hier buitenspel.

Na verschillende kansen over en weer probeert KHC nog op voorsprong te komen, voor de rust.

Na de rust valt de 4-3 voor SVI al snel, SVI krijgt het gevoel dat zij de overhand hebben. Maar dan breekt Baba uit. Baba is niet te houden en maakt de gelijkmaker.

SVI en KHC zijn aan elkaar gewaagd, desondanks het flinke leeftijdsverschil. Wij hebben nog een speler van 15 jaar en de meesten van 16 jaar. Zij hebben spelers van allemaal 18 plus maar ja, in die klasse spelen we ook.

Enorme kans voor Baba om verder uit te lopen.

Nog een kwartier te spelen. Lukt het KHC om nog een winnende treffer te maken voordat de wedstrijd is afgelopen?

Keeper Noah tikt nog een hoge bal onder de lat weg bij een uitbraak van SVI.

Keeper SVI staat iets te ver voor zijn goal. Sam ziet zijn kans en schiet op schitterende wijze de bal over de keeper binnen. 4-5.

Nu vast blijven houden, de winst niet meer weg geven.

Roy krijgt een kans om de voorsprong uit te breiden. SVI gaat steeds grilliger spelen. Aanvoerder Jarno geeft dit aan bij de scheidsrechter, maar deze wuift zijn commentaar weg. Dan worden de spelers van beide kanten mondiger. Een SVI speler gaat liggen na een kleine aanraking van Appie. SVI probeert met een slotoffensief de overwinning te forceren dus KHC moet scherp blijven. Gelukkig doen de spelers dat ook waarna het eindsignaal klinkt. Zwaar bevochten, maar wel 3 verdiende punten die KHC mee naar huis kan nemen. De vermoeide spelers werden nog toegesproken door een zeer tevreden trainer Serkan waarna we richting Kampen konden vertrekken.