19 september 2020 12:00

Accommodatie

Onbekend

Een wedstrijd met gemiste kansen.

Opstelling: Kelvin, Brett, Dayo, Jarno, Sam, Baba, Javayro, Richard, Dico, Davy, Roy, Appie, Fabian en keeper Noah.

Bij Dieze West, tegen WVF, verloor KHC zijn eerste competitiewedstrijd. In de eerste helft begonnen beide kanten energiek. Maar de ‘thuisploeg’ zette net meer druk, in de 17de minuut viel de eerste treffer voor WVF. KHC is hier en daar onzorgvuldig in de passing, waardoor WVF steeds weer elke aanvalspoging van KHC onderbrak.

Javayro, Sam en Davy kregen wel kansen, maar deze situaties leverden niets op.

Ook kreeg WVF nog twee keer een serieuze kans om uit te lopen. Gelukkig stond de verdediging Jarno, Brett, Dayo, Kelvin en keeper Noah op de juiste plek om dit te voorkomen.

Na de pep talk van trainer Serkan, kwam KHC meer zelfverzekerd het veld op. Dat was te zien in het spel. Baba breekt uit en brengt de gelijkmaker. KHC komt als snel weer in een scoringspositie. Maar het mocht niet baten. Dan een zeer ongelukkig moment in het spel. Davy schiet de bal hard op de keeper. Keeper laat de bal glippen uit zijn handen. Davy dacht dat hij de bal nog wel kon raken. Davy valt over de keeper heen, waarbij de keeper geblesseerd raakt.Onfortuinlijk. Onze trainer Serkan geeft waterzak aan de trainer van WVF. De keeper moet het veld verlaten richting huisartsenpost. Men denkt aan schouder uit de kom.

Het tij wil nog niet keren. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Het is nu wachten op een goal van KHC om de wedstrijd te kantelen. Die hoop werd 10 minuten voor dat de wedstrijd af liep, de grond ingeboord. 2-1. In de laatste 10 minuten gaf KHC alles. Aanval van Fabian, Baba die over de goal schiet. Appie onderuit. Keeper Noah redt een kans op nog verdere uitloop. Alle KHC-ers lopen hun longen uit het lijf. Ze geven het niet op.

Spelers van WVF zijn boos op onze grensrechter, zij zijn gefrustreerd.

Kwart voor 3 fluit de scheidsrechter af.

Scheidsrechter was niet onpartijdig, altijd jammer. Je hoopt toch dat een scheidsrechter voor alle overtredingen fluit. Niet alleen voor die van de tegenpartij.

In de laatste tien minuten was het wachten op de gelijkmaker, toch heeft KHC genoeg laten zien om verder op te kunnen bouwen. Zaterdag 26 september is er geen wedstrijd tegen Berkum. Berkum JO19-4 is uit de competitie gestapt.

Zaterdag 3 oktober a.s. speelt KHC een uitwedstrijd bij SVI in Zwolle om 12:45.